Сутність наукових досліджень у міжнародному маркетингу та їх інформаційно-аналітичне забезпечення - Крамськой, Дмитро Юрійович; Побережний, Роман Олегович; Перерва, Петро Григорович (Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського, 2023)
Виявлена нова тенденція в поведінці споживачів є передвісником змін у способі життя, тобто споживання товарів і послуг, які не є предметами повсякденного вжитку і не роблять дірки в бюджеті. Виробники, які відчули це, тепер прагнуть створити продукцію, яка б переслідувала споживачів, незалежно від їх реального фінансового становища і статусу, але немов для особливого випадку, щоб порадувати себе і свою сім'ю в скрутну годину
Keywords: наукові дослідження; міжнародний маркетинг; аналітична діяльність; інформаційне забезпечення