Психологія управлінської діяльності лідера - Романовський, Олександр Георгійович; Михайличенко, Валентина Євдокимівна; Грень, Лариса Миколаївна; Книш, Анастасія Євгенівна (НТУ "ХПІ", 2016)
Основною метою курсу "Психологія управлінської діяльності лідера" є формування уявлень про роль і зміст психологічного компонента управлінської діяльності лідера; діагностика й розкриття лідерського потенціалу, його активізація і формування у процесі навчання.
Keywords: управлінська діяльність лідера; лідерський потенціал; лідерство; психологія управління; студентські групи; потенціал особистості; керівник-лідер; адаптивне управління; індивідуальний стиль управління; груповий взаємовплив