Визначення пропускної здатності газотранспортної системи розгалуженої структури - Фик, Михайло Ілліч; Середюк, М. Д.; Андріїшин, М. П. (Івано-Франківський національний технічний університет, 2007)
Methodology, calculation algorithm and software for determination of capacity of bifurcated gas pipelines with any number of compressor stations that deliver gas to itinerary consumers are developed.
Keywords: газотранспортна система України; розподільні газопроводи; трубопровідна система