Роїк, М. В.Кузнєцова, І. В.2014-10-252014-10-252012Роїк М. В. Вивчення якості стевії-сировини (Stevia rebaudiana Bertoni) для її подальшого переробляння на біоконцентрати функціонального призначення / М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 26. – С. 117-121.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9781Значимою складовою виробництва високоякісної харчової продукції із заданими властивостями функціональної дії є відповідність стевії-сировини регламентованим вимогам щодо її якості. В роботі вивчено основні умови формування якісних показників стевії-сировини та її відповідність на вітчизняному ринку регламентованим вимогам.Meaningful part of the production of high quality food products with specific properties of the functional action is raw with stevia-raw materials the reglament requirements for its quality. In the basic conditions for the formation of studied indices of stevia-raw materials and its compliance with the requirements of the reglament on the domestic market.ukхарчова продукціярегламентовані вимогиякістьвітчизняний ринокВивчення якості стевії-сировини (Stevia rebaudiana Bertoni) для її подальшого переробляння на біоконцентрати функціонального призначенняArticle