Вивчення якості стевії-сировини (Stevia rebaudiana Bertoni) для її подальшого переробляння на біоконцентрати функціонального призначення - Роїк, М. В.; Кузнєцова, І. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Значимою складовою виробництва високоякісної харчової продукції із заданими властивостями функціональної дії є відповідність стевії-сировини регламентованим вимогам щодо її якості. В роботі вивчено основні умови формування якісних показників стевії-сировини та її відповідність на вітчизняному ринку регламентованим вимогам.

Meaningful part of the production of high quality food products with specific properties of the functional action is raw with stevia-raw materials the reglament requirements for its quality. In the basic conditions for the formation of studied indices of stevia-raw materials and its compliance with the requirements of the reglament on the domestic market.
Keywords: харчова продукція; регламентовані вимоги; якість; вітчизняний ринок