Полімерна композиція - Авраменко, Вячеслав Леонідович; Близнюк, Олександр Вікторович; Підгорна, Лідія Пилипівна; Черкашина, Ганна Миколаївна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2019)
Винахід належить до технології пластичних мас і полімерних композиційних матеріалів фотохімічного структурування і може бути використаний в різних галузях промисловості - приладо- і машинобудуванні, електро- і радіотехніці, авіації, будівництві та ін., для склеювання, усунення дефектів лиття, зарівняння тріщин, одержання конструкційних виробів, захисних покриттів. Композиція містить аддукт дифенілолпропану і гліцедилметакрилату, диметакрилат етиленгліколю, полівінілбутираль та метиловий ефір бензоїну.
Keywords: патент; винахід; фотохімічне структурування; хімічні реакції