Комплекс вправ ранкової гімнастики з урахуванням стану здоров'я (нозології захворювання) - Дегтярьова, Ірина Вікторівна; Долгарева, Марія Георгіївна; Афанасьєва, Олена Миколаївна; Гасан, Юлія Миколаївна; Юрченко, Вікторія Борисівна; Церетелі, Вікторія Олександрівна (My University, 2022)
Методичні рекомендації підготовлено для студентів спеціальної медичної групи денної форми навчання усіх спеціальностей НТУ "ХПІ". Запропоновано студентам механізми розробки індивідуального комплексу вправ ранкової гімнастики з урахуванням свого захворювання для подальшого застосування у повсякденному житті під час самостійних занять. Встановлено критерії оцінки виконання практичної роботи «Комплекс вправ ранкової гімнастики з урахуванням стану здоров’я (нозології захворювання)». Надано зразок структури практичної роботи.
Keywords: методичні рекомендації; ранкова гімнастика; комплекс вправ; ожиріння; захворювання сердцево-судинної системи; дихальна система