Понятійно-методичні аспекти обґрунтування вимог до нових екологічних технологій виробництва - Янчик, Олександр Григорович; Градиський, Юрій Олександрович (Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2014)
У статті отримали подальший розвиток понятійний апарат у галузі обґрунтування вимог до екологічної технології виробництва, а також методичні основи вирішення завдання обґрунтування цих вимог.

The article has been further development of the conceptual apparatus in substantiation requirements for environmental production technologies, as well as methodological foundations solving substantiate these claims.
Conceptual and methodological aspects of justification requirements for new environmental technologies production
Keywords: охорона навколишнього середовища; природне середовище; екологічна безпека; забруднювачі навколишнього середовища; екологічні технології виробництва; понятійний апарат