Метод автоматичної розбудови адаптивної онтології - Литвин, В. В.; Угрин, Д. І. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглядається метод автоматичної розбудови адаптивної онтології. Залежно від типу задачі наведено дві процедури визначення ваг важливості концептів та відношень онтології.

The method of the automatic re-erecting of adaptive ontology is examined. Depending on as a task two procedures of determination of vag importance of konceptiv and relations of ontology are resulted.
Keywords: ваги важливості концептів; база знань; інтелектуальна система; відношення; adaptive ontology; base of knowledges; intellectual system