Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт "Методи розв'язання нелінійних рівнянь" - Плаксій, Юрій Андрійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета виконання лабораторних робіт - вивчення низки наближених (чисельних) методів розв’язання нелінійних рівнянь з одним невідомим та отримання навичок практичної роботи з ними на прикладі чисельного розв’язання конкретного нелінійного рівняння за допомогою власноруч розробленої комп’ютерної програми на ПК.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; методи розв'язання нелінійних рівнянь; обчислювальні методи; спеціальність 122; комп’ютерні науки