Розрахунок коефіцієнтів променистого теплообміну запилених газових потоків в насадках регенераторів паливних печей - Колешьнік, Олександр Вадимович (Національна металургійна академія України, 2007)
Представлено уточнену методику розрахунку коефіцієнтів тепловіддачі випромінюванням у каналах насадки регенеративних теплообмінників паливних печей з обліком запиленості газового потоку.
Keywords: тепловіддача; теплообмінники; паливні печі; регенеративні теплообмінні апарати