Концепція маркетингу вражень в індустрії туризму - Приходько, Єлизавета Геннадіївна; Перерва, Петро Григорович (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2020)
Доведено, що в туристичній послузі якраз враження складають левову частку туристичного продукту, туристи і споживають туристичний продукт якраз завдяки наявності можливості набути нові незабутні враження.
Keywords: споживачі; емоції; економіка; ВВП