Дослідження антикорозійного покриття на основі бітумно-полімерної композиції - Мардупенко, Олексій Олександрович; Сінкевич, Ірина Валеріївна; Страмилов, Данііл Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Проведено дослідження захисних властивостей нафтопродуктів, отриманих із застосуванням вторинної сировини, зокрема полімеровмісного бітуму, які призначені для використання як аналогів нафтопродуктів, отриманих із класичної нафтової сировини.
Keywords: захист металевих поверхонь; корозія; адгезійні властивості; нафтовий шлам; полімер; поляризаційні залежності; випробування