Методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з навчальної дисципліни "Системи електропостачання та сучасний електропривід" - Шокарьов, Дмитро Анатолійович; Тищенко, Анна Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Розрахункова робота з дисципліни "Системи електропостачання та сучасний електропривід" для студентів спеціальності 144 – "Теплоенергетика", освітня програма "Промислова та комунальна теплоенергетика. Енергетичний менеджмент та енергоефективність" виконується з метою поглиблення знань за фахом і набуття практичних навичок проектування систем електропостачання промислових підприємств, уміння користуватися нормативною, довідковою і навчальною літературою.
Keywords: методичні вказівки; розрахункова робота; електрика; електропостачання; електропривід; теплоенергетика