Стратегічні особливості позиціонування на ринку освітніх послуг - Клімов, Максим Володимирович (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2025)
В доповіді доведено, що позиціонування на ринку освітніх послуг є важливим фактором успіху освітніх установ та платформ. Воно визначає їх унікальність, привабливість для студентів та онкурентоспроможність [3, 9]. Завдяки стратегічному позиціонуванню заклади освіти можуть ефективно залучати аудиторію, розвивати бренд та підвищувати якість навчального процесу.
Keywords: освітні послуги; стратегії; позиціонування; ринок; ефективність; університети