Зінченко, Марія ГеоргіївнаВорона, Данило Олександрович2023-01-302023-01-302023Зінченко М. Г. Екструзійна технологія виробництва сухих харчових продуктів [Електронний ресурс] / Зінченко Марія Георгіївна, Ворона Данило Олександрович // Scientific Collection "InterConf". № 140 : Diversity and Inclusion in Scientific Area : proc. of the 2nd Intern. Sci. and Pract. Conf. (January 26-28, 2023), Warsaw, Poland. – Електрон. текст. дані. – Ceac Polonia : SPC "InterConf", 2023. – С. 635-636. – URL: https://archive.interconf.center/index.php/conference-proceeding/article/view/2250, free (date of application 30.01.2023).https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61856ukхарчові продуктипереробка сировиниметод екструзіїхарчова індустріяекструзійні картоплепродуктивиробництвометод математичного планування експериментуЕкструзійна технологія виробництва сухих харчових продуктівThesishttps://orcid.org/0000-0001-7984-2881