Презентація. Технологія підготовки публічних виступів - Азаренков, Володимир Ілліч; Прокопенков, Володимир Пилипович (СПД Біла К. О., 2021)
Навчальний посібник присвячений підготовці презентацій та публічних виступів, супутніх захисту курсових проектів (робіт), випускових кваліфікаційних робіт та поданню результатів наукових досліджень на науково-технічних конференціях. Наведено правила та загальні поради, що допоможуть зробити презентацію краще і професійніше. Запропоновано короткий опис програм розробки презентацій та приклади презентацій. Висвітлено детальну технологію підготовки до публічного виступу. Зроблені професійні поради поведінки під час виступу. Розкрито секрети залучення та утримання уваги аудиторії під час виступу. Наведено приклади презентацій. Для студентів усіх спеціальностей та напрямків, аспірантів та зацікавлених фахівців.
Keywords: навчальний посібник; інформаційні технології; програмне забезпечення; анімація; ефекти; діаграми; таблиці; таймлайн; графічні матеріали