Грінченковіана в зібранні Етнографічного музею "Слобожанські скарби" ім. Гната Хоткевича Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" - Красіков, Михайло Михайлович (Харківська державна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка, 2025)
Охарактеризовано багатотомне зібрання наукових та публіцистичних праць Б. Грінченка та книг про нього, подарованих у 2024 р. Етнографічному музею «Слобожанські скарби» ім. Г. Хоткевича НТУ «ХПІ» авторами та упорядниками цих видань – співробітниками Київського університету ім. Б. Грінченка. A characteristic is given to the multi-volume collection of scientific and journalistic works of B. Hrinchenko and books about him, presented in 2024 to the Ethnographic Museum «Slobozhanski Treasures» named after H. Khotkevych of NTU «KhPI» by the authors and compilers of these editions – employees of Kyiv University named after B. Hrinchenko.
Keywords: Б. Грінченко; книжкова колекція; Етнографічний музей "Слобожанські скарби" ім. Г. Хоткевича НТУ "ХПІ"; B. Hrinchenko; book collection; Ethnographic Museum "Slobozhanski Treasures" named after H. Khotkevych of NTU "KhPI"