Влияние организационной культуры на эффективность деятельности предприятия - Погорелова, Татьяна Алексеевна; Яровая, В. Ю.; Молчанова, Н. Ю. (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті досліджується значення організаційної культури і її вплив на ефективність діяльності організації. Стаття розглядає поняття, процес формування, основні принципи і функції організаційної культури.

In this paper the importance of organizational culture and its impact on the effectiveness of the organization. The article contains the concept, the formation of the basic principles and functions of organizational culture.
Keywords: эффективность; организационная культура; коллектив; нормы поведения; ценности организации; правила; традиции; нематериальная мотивация