Використання функціонально-вартісного аналізу для підвищення ефективності виготовлення виробів - Боркун, А. І.; Занора, В. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглянуто питання про вдосконалення конструкції реальної деталі із застосуванням функціонально-вартісного аналізу.

The article addressed the issue of improving the design of the real parts with the use of activity-based costing.
Keywords: вітчизняні товаровиробники; конструкція реального виробу; функціонально-вартісний аналіз; технологічність конструкцій; ефективність виробництва