Аналіз методів параметричної ідентифікації технологій - Бобух, Анатолій Олексійович; Дзевочко, Олександр Михайлович; Переверзєва, Алевтина Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2018)
Виконаний аналіз методів параметричної ідентифікації технологій може бути використаний для отримання їх адекватного математичного опису із періодичним коригуванням алгоритмів за відомими вхідними і вихідними параметрами в умовах перешкод та ефективного управління технологіями. Одними із найкращих є знакові алгоритми, на роботу яких практично не впливають перешкоди на вході технологій.

An analysis of the methods of parametric identification of technologies can be used to obtain an adequate mathematical description with periodic correction of algorithms with known input and output parameters under interference conditions and efficient technology control. One of the best are sign algorithms for work, which are practically not affected by input impediments.
Analysis of the methods of parametric identification of technologies
Keywords: управління технологіями; алгоритм; ефективне управління; знакові алгоритми; метод найменших квадратів; algorithm; efficient technology control; sign algorithms