Історіографія досліджень розвитку Львівського політехнічного інституту (1960-80-ті роки) - Гелеш, А. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглянуті окремі літературні джерела, які підлягають історіографічному аналізу наукових і публіцистичних праць, що відносяться до історії розвитку Львівського політехнічного інституту протягом 1960-80-х років. Аналіз розвитку наукової діяльності у досліджуваний період, що описані в літературних джерелах різними авторами, дало можливість простежити процеси організації науково-дослідної роботи у ЛПІ.

The article deals with some of the literature to be historiographic analysis of scientific and journalistic publications relating to the history of Lviv Polytechnic Institute during the 1960-80's. To provide complexity of cross-disciplinary research all our literature divided into three groups. All literature systematized according to standard classification.
Keywords: літературні джерела; літературні джерела; наукова діяльність; Lviv Polytechnic Institute; historiography; literature