Преміювання як фактор посилення трудової активності - Гуцан, Олександр Миколайович; Суворова, Анастасія Андріївна; Тверська, Яна Миколаївна (ТОВ "Планета-Прінт", 2020)
Розглянуто преміювання як фактор посилення трудової активності.
Keywords: управління персоналом; мотивація; грошове заохочення; матеріальна винагорода; продуктивність праці