Завдання та методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Митна справа, регулювання та право" - Чекмасова, Ірина Анатоліївна (My University, 2018)
Завдання та методичні вказівки до виконання самостійної роботи складено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни "Митна справа, регулювання та право" і рекомендовано для студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальності 073 "Менеджмент". Робота містить програму навчальної дисципліни "Митна справа, регулювання та право", методичні рекомендації щодо змісту і організації самостійної роботи студентів, питання для самоконтролю знань щодо засвоєння теоретичного матеріалу за темами лекцій, список джерел інформації.
Keywords: митний контроль; митне оформлення операцій; декларування; митна декларація; імпорт товарів; митні платежи; митна декларація