Можливості удосконалення оцінки фінансового стану підприємства - Кузьменко, Леонід Володимирович; Басюк, А. С. (НТУ "ХПІ", 2012)
В роботі розглянуті деякі можливості удосконалення методичних підходів до узагальнюючої оцінки фінансового стану (ФС) підприємства на основі експертних висловлювань.

Some possibilities of improving methodological approaches to generalized estimate of an interprise financial state on the basis of expert statements have been considered.
Keywords: діяльність господарська; якість оцінювання; оцінка експертна; ефективність підприємства; ліквідність; рентабельність; стійкість фінансова; активність ділова