Проектування цифрових фільтрів - Філатова, Ганна Євгенівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
У посібнику розглянуто питання призначення вагових функцій для цифрової фільтрації сигналів, методи проектування цифрових фільтрів. Теоретичні відомості та розрахунки супроводжуються прикладами реалізації синтезованих фільтрів за допомогою ППП MatLab. У додатках наведено розрахунково графічне завдання та приклад його виконання. Призначено для студентів спеціальності 7.091503 «Спеціалізовані комп’ютерні системи».
Keywords: функції вагові; аналіз спектральний; децибели; функції віконні; MatLab; метод зважування; СІХ-фільтр; розрядність скінченна; характеристика імпульсна; фільтр нижніх частот; фільтр верхніх частот; фільтр смуговий; фільтр режекторний; фільтр рекурсивний; НІХ-фільтр; фільтр аналоговий; FDATool; Simulink; моделювання комп'ютерне