Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи магістра зі спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" - Федоренко, Ірина Анатоліївна; Власова, Наталія Олексіївна; П'ятак, Тетяна Вікторівна (ФОП Іванченко І. С., 2020)
Виконання кваліфікаційної роботи магістра зі спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" є завершальним етапом навчання за другим рівнем вищої освіти, а її захист - формою державної атестації майбутніх фахівців. Кваліфікаційна робота передбачає розв'язання складної задачі або проблеми у сфери фінансів, банківської справи та страхування та передбачає проведення досліджень та/або здійснення інновацій та характеризується невизначеністю умов і вимог. У кваліфікаційній роботі не може бути академічного плагіату, фабрикації та фальсифікації.
Keywords: методичні вказівки; загальні вимоги до оформлення; скорочення; таблиці; переліки; посилання; ілюстрації; оформлення додатків; формули; рівняння