Процеси тепломасообміну при тепловій обробці бетонних виробів - Колісник, О. П. (НТУ "ХПІ", 2008)
Проаналізовано вітчизняний виробничий досвід тепловологісної обробки бетонних виробів. Розглянуто питання тепло- та масообміну при тепловій обробці бетонних виробів в пропарювальній камері з аеродинамічним нагрівачем роторного типу. Наведено схему взаємодії теплових потоків які створюються в пропарювальній камері.

Domestic production experience of heat treatment of concrete wares is analyzed. A question heat- and mass-transfer at thermal treatment of concrete wares in a pair chamber with the aerodynamic heater of ring-type is considered . The chart of co-operation of thermal streams is resulted which are created in a pair chamber.
Keywords: аеродинамічний нагрівач; пропарювальна камера; тверднення бетону; терміни розпалубки; енерговитрати; тепловологісна обробка