Визначення функцій загальновиробничих витрат - Ларка, Анастасія Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті проведено аналіз застосування методів розподілу змішаних витрат на постійну і змінну складову та проведено аналіз отриманих формул залежності величини загальновиробничих витрат від обсягу виробництва (реалізації) товарної продукції.

In article it is carried out the analysis of application of methods of distribution of the mixed expenses for a constant and a variable components and it is carried out the analysis of the received formulas of dependence the size of general industrial expenses from volume of output (realization) of a commodity output.
Keywords: метод найменших квадратів; метод міні-максний; собівартість; продукція; виробництво