Актуальні проблеми соціального розвитку в суспільстві змін - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Містить матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції з актуальних проблем соціального розвитку в суспільстві змін. Рекомендовано для науковців, докторантів, аспірантів, викладачів та всіх, хто цікавиться проблемами соціального розвитку.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; філософія; педагогіка; вища освіта; соціальна сфера; лідерство; соціальна політика; соціальне забезпечення; право; публічне управління; соціальний розвиток; державна політика