Скраплений вуглеводневий газ, як альтернатива автомобільним бензинам в умовах України - Глушко, Владислав Віталійович; Карножицький, Павло Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Описаний скраплений вуглеводневий газ. Повністю розглянуто нафтовий автомобільний ринок газу України. Описано державні стандарти газу. Ключові слова: скраплений вуглеводневий газ, тихнічні умови, державні стандарти, зрідження.
Keywords: продукція зріджених газів; тихнічні умови; державні стандарти; компонентний склад; нові стандарти; методи контролювання; вимоги