Інформаційні технології в сфері формування собівартості промислової продукції - Чернишенко, Олена Іванівна (Видавництво "Фенікс", 2024)
В доповіді доведено, що в системі менеджменту промислового підприємства необхідним є формування сучасного підходу до вибору та обґрунтування ключових елементів ефективності, які мають важливий та першочерговий вплив на досягнення результатів поставленої топ-менеджментом мети і отримання бажаних запланованих результатів. Визначено, що важливим в цій сфері є вибір методичних підходів та засобів, що можуть забезпечити своєчасне і ефективне реагування на наявну зміну умов або посилення певних дій будь-якого з чинників, що призводять до суттєвих відхилень від запланованого на підприємстві результату
Keywords: інформаційні технології; цифровізація; собівартість продукції; економіка; розвиток; ефективність