Безпека експлуатації будівель і споруд. Практичні заняття. Частина 1. Основи архітектури та архітектурних конструкцій - Древаль, Олександр Миколайович; Пархоменко, Володимир Викторович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Містить теоретичні відомості та практичні заняття, що охоплюють широкий спектр питань з першої частини дисципліни "Безпека експлуатації будівель і споруд" – "Основи архітектури і архітектурних конструкцій". Викладено методичні вказівки щодо виконання практичних занять. Призначено для студентів спеціальності 263 – Цивільна безпека, спеціалізації 263-1 – Охорона праці.
Keywords: будівельні матеріали; залізобетонні конструкції; проектування; скляні вироби; деревина