Фінансовий облік І: теорія та практика - Брік, Світлана Володимирівна (My University, 2018)
Навчальний посібник "Фінансовий облік І: теорія та практика" призначений для студентів спеціальностей 071 "Облік та оподаткування" та 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання. Посібник складається зі вступу, 9 тем та списку використаних джерел. В свою чергу, кожна з тем включає в себе теоретичний матеріал, запитання для контролю засвоєння знань та тести для самоперевірки. Метою видання посібника є допомога студентам економічних спеціальностей в оволодінні навчальною дисципліною "Фінансовий облік І: теорія та практика" та в розвитку практичних навичок з неї.
Keywords: навчальний посібник; основні засоби; нематеріальні активи; фінансові інвестиції; виробничі запаси; дебіторська заборгованість; грошові кошти; витрати виробництва; готова продукція