Облікова політика установ державного сектору: сучасні підходи, порядок та умови зміни - Артеменко, Наталія Вікторівна (My University, 2017)
У статті досліджені теоретичні аспекти та особливості формування облікової політики установ державного сектору. Розглянуті порядок та умови зміни облікової політики бюджетних установ. Проаналізовані особливості формування облікової політики бюджетних установ в Україні із набуттям чинності Національним положенням (стандартом) бухгалтерського обліку в державному секторі 125 (далі – НП(С)БОДС). Виокремлено основні проблеми організації облікової політики у бюджетних установах та їх вирішення з імплементацією НП(С)БОДС 125.

In the articles investigational theoretical aspects and features of forming of registration policy of establishments of public sector. Considered order and terms of change of registration policy of budgetary establishments. Features of formation of accounting policy of budgetary institutions in Ukraine since the entry into force of the National Regulation (standard) of accounting in the public sector number 125 (further – NR(S)APS 125) were analyzed. Basic problems of accounting policies in public institutions and solution of this problems by implementation of NR(S)APS 125 were determined.
Accounting policy public sector: modern approaches, procedure and conditions change
Keywords: облік бухгалтерський; установа бюджетна; політика облікова; організація обліку; accounting; budget institution; accounting policies; accounting organization