Розвиток інформаційних технологій в тваринництві - Видря, Єлизавета Володимирівна; Ткачов, Максим Михайлович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2022)
Доведено, що сучасний рівень розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів їх впровадження в різні сфери сільськогосподарського виробництва створює передумови для формування якісно нового інформаційного середовища у вітчизняному аграрному секторі, стимулюючи процес прискореної модернізації його галузей.
Keywords: інновації; агропромисловий комплекс; економіка; розвиток; ефективність