Петрова, Ірина АнатоліївнаПетров, Сергій Олександрович2020-05-152020-05-152014Петрова І. А. Особливості експертного дослідження сирів при розкритті економічних правопорушень / І. А. Петрова, С. О. Петров // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. Сер. : Технічні науки. – 2014. – Т. 2, вип. 46. – С. 350-354.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/46281У роботі констатовано, що експертиза споживчих властивостей сирів означає перевірку відповідності товарних властивостей продукту існуючим державним стандартам та технічним умовам. Під час експертного дослідження якості сирів визначають органолептичні, фізико-хімічні там мікробіологічні показники, проводять бальну оцінку. Акцентовано увагу тому, що зміни якості можуть бути пов`язані: з технологією виробництва та якістю сировини, пакуванням та зберіганням, транспортуванням та способами реалізації.ukфальсифікаціядефектипробипоказники якостімолочні продуктитоварний сорт сирівОсобливості експертного дослідження сирів при розкритті економічних правопорушеньArticlehttps://orcid.org/0000-0002-1652-6715https://orcid.org/0000-0001-6500-5310