Дослідження цінностей правоохоронців на етапі навчання у ЗВО - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Мілорадова, Наталя Едуардівна (Донецький юридичний інститут МВС України, 2019)
Специфіка діяльності правоохоронців обумовлює особистісні трансформації, які суттєво впливають на особливості професійної самореалізації.
Keywords: особистісні трансформації; ціннісно-смислова сфера; опитувальник термінальних цінностей І. Г. Сеніна; заклади вищої освіти