Проблеми організації професійної практики студентів інформаційних спеціальностей у ВНЗ - Кононова, Г. О. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглянуто різні аспекти застосування нових інформаційних технологій у вищому навчальному закладі, проблеми підготовки фахівців, шляхи підвищення професійної підготовки студентів та їх інтенсифікацію навчання, новітні технології в організації та проведенні практик. Досліджено найбільш ефективні прийоми роботи з новими інформаційно-педагогічними технологіями у навчанні студентів інформаційних спеціальностей

In article are considered various aspects of application of new information technologies in a higher educational institution, problems of preparation of experts, a way of increase of vocational training of students and their intensification, the newest technologies in the organization and carrying out of training. The most effective working methods with new information-pedagogical technologies are investigated in training students of information specialties
Increaseof efficiency of vocational trainingof studentsof information specialties
Keywords: інформаційні технології; інтенсифікація навчання; виробнича діяльність; навчально-виховний процес; виробнича практика; матеріальна база