Діагностика типу морального лідерства у сфері бізнесу - Книш, Анастасія Євгенівна (ДП "НВЦ "Пріоритети", 2016)
Навчальний посібник спрямований на розвиток управлінської компетентності бізнес-лідерів через поглиблення розуміння власних моральних принципів та цінностей. Цільова аудиторія посібника керівники бізнес-організацій, засновники startup проектів, бізнес-тренери, HR-директори, HR-менеджери, керівники відділів розвитку персоналу, роботи з клієнтами, організаційні психологи. Посібник містить інформацію про підходи щодо аналізу моральності лідера та пропонує шляхи її діагностики.
Keywords: лідерство; моральність; моральні засади; діагностика; розвиток лідера