Напрямки реформування механізму адміністрування податків - Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна (ХарРІ НАДУ "Магістр", 2010)
Обґрунтовано підхід до реформування механізму податкового адміністрування шляхом виділення структурних складових потенціалу оновлення сучасної моделі адміністрування податків.

The ways of reformation of tax administration mechanism by the selection of structural constituents potential of renovation of modern model of administration of taxes are grounded in the article.
Keywords: податки; податкове адміністрування; платники податків