Методичні рекомендації з організації і проведення навчально-виробничої практики здобувачів першого (бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 075 "Маркетинг" - Райко, Діана Валеріївна; Шипуліна, Юлія Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Методичні рекомендації з організації і проведення навчально-виробничої практики здобувачів першого (бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 075 "Маркетинг". Практика, будучи складовою навчального процесу, проводиться з метою забезпечення практичного використання компетентностей, отриманих здобувачем за весь попередній період навчання, а також формування професійних навичок. Призначено для здобувачів спеціальності 075 "Маркетинг" усіх форм навчання.
Keywords: методичні вказівки; методичні рекомендації; навчально-виробнича практика; маркетинг; професійні навички; фаховий тренінг