Райко, Діана ВалеріївнаШипуліна, Юлія Сергіївна2024-01-042024-01-042023Методичні рекомендації з організації і проведення навчально-виробничої практики здобувачів першого (бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 075 "Маркетинг" [Електронний ресурс] / уклад.: Д. В. Райко, Ю. С. Шипуліна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 28 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72580Методичні рекомендації з організації і проведення навчально-виробничої практики здобувачів першого (бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 075 "Маркетинг". Практика, будучи складовою навчального процесу, проводиться з метою забезпечення практичного використання компетентностей, отриманих здобувачем за весь попередній період навчання, а також формування професійних навичок. Призначено для здобувачів спеціальності 075 "Маркетинг" усіх форм навчання.ukметодичні вказівкиметодичні рекомендаціїнавчально-виробнича практикамаркетингпрофесійні навичкифаховий тренінгМетодичні рекомендації з організації і проведення навчально-виробничої практики здобувачів першого (бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 075 "Маркетинг"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0002-9307-103Xhttps://orcid.org/0000-0002-8133-578X