Інженерна графіка. Нанесення розмірів на креслениках деталей - Адашевська, Ірина Юріївна; Краєвська, Олена Олександрівна; Матюшенко, Микола Васильович (НТМТ, 2023)
Навчальний посібник містить теоретичний довідковий матеріал з таких розділів інженерної графіки як, графічні правила нанесення розмірів на креслениках з урахуванням геометричної форми деталі, взаємного положення деталей складеної одиниці, а також нанесення розмірів на креслениках з урахуванням технологї їх виготовлення. Призначено для студентів технічних спеціальностей.
Keywords: навчальний посібник; графічні правила нанесення розмірів; нанесення деталей, що виготовляють гнуттям; холодне штампування; гаряче штампування; довідкові розміри; механічна обробка