Сучасні уявлення про принципи формування структури і властивостей нанодисперсних складових багатокомпонентних матеріалів (літературний огляд) - Тимофеєва, Л. А.; Мельник, О. М.; Комарова, Г. Л.; Чишкала, В. О.; Гуцаленко, Юрій Григорович (My University, 2015)
У повному обсязі матеріали рукописи в комп'ютерній верстці в складі депонованого звіту про НДР надаються за договором з організацією державної реєстрації та обліку НДДКР: Український інститут науково-технічної експертизи та інформації (УкрІНТЕІ) [сайт: <http: //www.uintei.kiev. ua>, адреса: 03171, м. Київ-171, вул. Антоновича, 180].
Keywords: масштаб нанорозмірний; нанопорошки; деагломерація; технологія кераміки; оксид цирконію; оксид алюмінію; синтез; поліморфізм; карбід вольфраму; спікання