Динаміка розгону колісних тракторів з механічною трансмісією - Самородов, Вадим Борисович; Бондаренко, Анатолій Ігорович; Кожушко, Андрій Павлович (Макеевский экономико-гуманитарный институт, 2014)
В роботі проаналізовані існуючі програмні комплекси, що дозволяють моделювати динаміку розгону колісних тракторів з механічною трансмісією, визначені переваги і недоліки існуючих математичних моделей процесу розгону колісних тракторів, а також випадки їх застосування.

In work the analysed existent programmatic complexes, which allow to design the process of acceleration of wheeled tractor with mechanical transmission, certain advantages and lacks of existent mathematical models of process of acceleration of the wheeled tractors, and also cases of their application.
Keywords: трактор; модель математична; комплекс програмний; tractor; mathematical model; programmatic complexe