Выбор режимов структурирования и полимеризации компаундов в поле токов высокой частоты - Черкашина, Анна Николаевна; Резниченко, Т. И. (Харьковский государственный политехнический университет, 1999)
В роботі надані дослідження впливу температури та часу обробки полімерних композиційних матеріалів на основі епоксидних та акрилових олігомерів у поліструму високої частоти. Отримані оптимальні режими обробки. Наведені результати фізико-механічних властивостей композицій, які твердіють у полі струму високої частоти.
Keywords: полімерні композиційні матеріали; компаунди; вплив температури; струм високої частоти; акрилові олігомери; епоксидні олігомери