Оцінка впливу некомфортних умов перевезення на змінутранспортної стомлюваності пасажирів - Григорова, Т. М.; Давідіч, Ю. О.; Доля, В. К. (НТУ "ХПІ", 2015)
Проведено дослідження транспортної стомлюваності пасажирів при поїздці в некомфортних умовах стоячи в автобусах приміського сполучення. Отримано регресійну модель зміни показника активності регуляторних систем пасажира при поїздці стоячи. Проведено аналіз впливу параметрів транспортного процесу на зміну транспортної стомлюваності пасажирів при проїзді у некомфортних умовах.
Keywords: перевезення пасажирські; модель регресійна; коефіцієнт кореляції; поїздка; формалізація математична; система регуляторна