Повнота радіаційної розвідки – критерій якості виявлення фактичної радіаційної обстановки у сучасних умовах - Чернявський, Ігор Юрійович (Український науково-дослідний інститут цивільного захисту, 2015)
Досліджується якість інформації, яка отримується від бортових приладів під час радіаційної розвідки місцевості. Розглядаються основні інструментальні похибки вимірювання рівнів радіації існуючими засобами радіаційної розвідки, які значно знижують повноту (якість) виявлення радіаційної обстановки у сучасних умовах.
Keywords: розвідка хімічна; розвідка біологічна; блок детектування