Плани практичних занять по курсу Менеджмент і адміністрування "Менеджмент" - Лінькова, Олена Юріївна (НТУ "ХПІ", 2015)
Плани практичних занять з курсу Менеджмент і адміністрування (Менеджмент).
Keywords: менеджмент; практичні заняття; теми занять; рекомендована література з дисципліни