Blockchain – технологія цифрової економіки - Перерва, Петро Григорович; Кучинський, Володимир Анатолійович (My University, 2021)
Доведено, що сутність цифрової економіки може звестися до такого визначення: це господарська діяльність, в якій ключовим фактором виробництва є дані в цифровому вигляді, обробка великих обсягів та використання результатів аналізу яких, у порівнянні з традиційними формами господарювання, дозволяють суттєво підвищити ефективність різних видів виробництва, технологій, обладнання, зберігання, продажу, доставки товарів та послуг.
Keywords: цифрова економіка; блокчейн; прибуток; ефективність; інформаційні технології