Програмна система для аналізу злочинності - Бабій, А. С. (НТУ "ХПІ", 2007)
Запропонована робота присвячена застосуванню інформаційних технологій для аналізу кримінологічних даних. Розглянуті переваги, які надає використання інформаційних технологій в роботі правоохоронних органів.

The given work reviews using information technologies in crime analysis. Attention is devoted to the role that crime analysis currently and potentially plays in reducing crime and improving the efficiency of police activity.
Keywords: програмне забезпечення; аналітичні підрозділи; правоохоронні органи; аналітик-кримінолог; СУБД